Szerverrel kapcsolatos kérdések, ötletek.
1 / 8 oldal • Share •
1 / 8 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Szerverrel kapcsolatos kérdések, ötletek.
szirintem a kepeknel visszalehetne tenni azt hogy lassuk ki fujta le ... a sajat Logojat
az naon kiraly volt
...aztan most ennyi
! ...

too.Big.Boss- Hozzászólások száma: 7
Mondjuk azt mindenki látja vagy nem 

Forgi- Hozzászólások száma: 10
Hali.Nekem nem adja a kedvencekhez a szervert... DE MIÉRT? 
ImDeaTH- Hozzászólások száma: 2
Sziasztok! Az InNovaTioN klánból vagyok. Nem reklámozni szeretnék, hanem az IP-teket megtudni
sokan mondják, hogy jó a szerótok, néha-néha én is felkukkantanék, de itt nem találom az IP-t 
Látom jó kis társaságotok van, az kell is egy jó klánhoz
. Nah ennyit akartam. 
Előre is kösz ha valaki leírja. (Lehet h csak én vagyok láma h nem látom? O_o)
Látom jó kis társaságotok van, az kell is egy jó klánhoz
Előre is kösz ha valaki leírja. (Lehet h csak én vagyok láma h nem látom? O_o)

Szia.
Az egyes szeró:
80.249.166.38:27085
A kettes szeró:
80.249.173.163:27019
Üdv.
A hozzászólást Levis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 25 2010, 03:03-kor.

Levi's- Hozzászólások száma: 15
Nagyon szépen köszi, valamikor a nap folyamán felnézek
Pá
haló haló
a klántagok közül sati kimaradt csak most figyeltem
a klántagok közül sati kimaradt csak most figyeltem

husi- Hozzászólások száma: 23
Hát abból én is

DOG- Hozzászólások száma: 4
Hogy lehet keresni szerót IP alapján? :?: :?: :?:

Snooky- Hozzászólások száma: 7
A szerver steames lett ha esetleg neked nincs akkor lehet ez a probléma sztem.
Ha van akkor bocs xD
Ha van akkor bocs xD
LorĐ VaĐer- Hozzászólások száma: 60
akkor ez az uj update miatt van -.-"
neked valszeg nincs meg a másik pedig h steames lett a szerver.
LorĐ VaĐer írta:akkor ez az uj update miatt van -.-"
Akkor arol az update-ról linket tudsz adni, vagy nem lehet letölteni mert én nem értem ezt a felét, köszönöm előre is!

°¹Nєﮐ^QuÏĸˆ- Hozzászólások száma: 1
nem tudod letölteni steam nélkül. Meg kell várnod amig vmi hackerfajzat fel nem töri. 
sziasztok
a 2-es szeróval kéne kezdeni vmit, sok aimos van,és ez lesz az alap állapot???
tehát bomba nem számol, gránát van, és egyéb dolgok amik voltak az 1-esen
az itt nem lesz?
a 2-es szeróval kéne kezdeni vmit, sok aimos van,és ez lesz az alap állapot???
tehát bomba nem számol, gránát van, és egyéb dolgok amik voltak az 1-esen
az itt nem lesz?

uvb92- Hozzászólások száma: 11
Bomba számol, gránát kivéve, sok aimos kitakarítva, antipró script feltéve. Medkit ment eddig is, dissolver feltéve. Anticsít eddig is ment, rádió dettó. Egyéb? 
bmx-eztem egy darabig de nem komolyan.....
Béla
majd még a köröket meglehetne csinálni (csapatváltás)...
meg a fogadást!
Béla
majd még a köröket meglehetne csinálni (csapatváltás)...
meg a fogadást!

Csapatváltás félidőben. És ugye mivel a törések miatt sosincs mapváltás, a végtelen köridőnek a fele is végtelen. Mi legalábbis annó így tanultuk matekból.
akkor ezek szerint nem lesz váltás???
megint van egy két visszatérő csaló.... kéne egy állandó admin féleség aki ránéz a szeróra...
majd a fogadást is beállítod(bet ct all)???
jó lenne mert hamar elfogy a zsé....
remélem megoldhatóak lesznek a gondok tovább minden super, remélem a másik szeró is ilyen
:D:D
megint van egy két visszatérő csaló.... kéne egy állandó admin féleség aki ránéz a szeróra...
majd a fogadást is beállítod(bet ct all)???
jó lenne mert hamar elfogy a zsé....
remélem megoldhatóak lesznek a gondok tovább minden super, remélem a másik szeró is ilyen

Milyen váltás?
Állandó admint nem adhatok neked. Jelenleg azt hiszem egyedüli admin vagyok, aki visszajár. Itt is - ott is nem tudok párhuzamosan helytállni, bocs. Talán még ficus szokott néha adminkodni. Fennvagyunk, amennyit tudunk. Van anticheatunk (nem kap el mindenkit, de sokat igen), van lehetőségetek 1 órára ki votebannolni a csalókat. Használjátok. Tehettek ti is a szerver játszhatóságáért. HA ez sem, akkor ott a csalót láttam topik. Aimost látsz, beollózod az ip címét, én meg utólag kiteszem.
A fogadás engedélyezve van. Nem értem, miért nem megy. Éjjel valamikor megnézem, mi a baja.
A bountyt engedélyeztem. Amikor pénzt kapsz, ha erős ellenfelet lősz le. Talán addig is segít valamit.
Állandó admint nem adhatok neked. Jelenleg azt hiszem egyedüli admin vagyok, aki visszajár. Itt is - ott is nem tudok párhuzamosan helytállni, bocs. Talán még ficus szokott néha adminkodni. Fennvagyunk, amennyit tudunk. Van anticheatunk (nem kap el mindenkit, de sokat igen), van lehetőségetek 1 órára ki votebannolni a csalókat. Használjátok. Tehettek ti is a szerver játszhatóságáért. HA ez sem, akkor ott a csalót láttam topik. Aimost látsz, beollózod az ip címét, én meg utólag kiteszem.
A fogadás engedélyezve van. Nem értem, miért nem megy. Éjjel valamikor megnézem, mi a baja.
A bountyt engedélyeztem. Amikor pénzt kapsz, ha erős ellenfelet lősz le. Talán addig is segít valamit.
A hozzászólást random összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 27 2010, 12:06-kor.
Sziasztok nekem van egy problemám mégpedig a steames CS-vel ,mikor rámennék a find serverre az bejön és utána irgalmatlanul elkezd laggolni a fömenű de még a játék is ha elinditom a szervert csak konzol parancsal tudok connektelni mert különben MEGA-LAG ez miert van tudja valaki vagy esetleg van ilyen gondja másnak is?

Raditz- Hozzászólások száma: 22
úgy értem a váltást, mint az egyes szerón volt 90 percenként volt szerver resi...
akkor itt nem lesz? végtelenül fog menni?
remélem este felé akés lesz a fogadás is
akkor itt nem lesz? végtelenül fog menni?
remélem este felé akés lesz a fogadás is

Raditz!
Írj rám MSN-en 5 percen belül. Azután mennem kell kicsit el.
uvb.
Nem lesz váltás. Mondom miért. Az adminhackelő kis majmok a mapváltáskor tudják már csak támadni a szervert, törölni a mi adminjogunkat és felírni az övéket. Ennek megelőzésére csak admin tud mapot váltani, aminek amúgy sem sok értelme van már. Elvégre ez egy csak d2 szerver. Ha admint vált a banlist frissítése miatt és elszáll az adminjoga, akkor azonnal észre vesszük a hekkert és vissza tudjuk szerezni a szerver irányítását. Ha ez nem így lenne megoldva, előfordulhatna, hogy a lopott adminnal akár 8-10 órát garázdálkodna valamelyik kis pöcs. Megértésed köszönöm.
A bet dolgon rajta vagyok, amint időm engedi.
Írj rám MSN-en 5 percen belül. Azután mennem kell kicsit el.
uvb.
Nem lesz váltás. Mondom miért. Az adminhackelő kis majmok a mapváltáskor tudják már csak támadni a szervert, törölni a mi adminjogunkat és felírni az övéket. Ennek megelőzésére csak admin tud mapot váltani, aminek amúgy sem sok értelme van már. Elvégre ez egy csak d2 szerver. Ha admint vált a banlist frissítése miatt és elszáll az adminjoga, akkor azonnal észre vesszük a hekkert és vissza tudjuk szerezni a szerver irányítását. Ha ez nem így lenne megoldva, előfordulhatna, hogy a lopott adminnal akár 8-10 órát garázdálkodna valamelyik kis pöcs. Megértésed köszönöm.
A bet dolgon rajta vagyok, amint időm engedi.
Hali..
azt szeretném mondani..hogy..megnéztem a szeró statisztikákat és én úgy tapasztaltam hogy ..csökkent a "népesség" a szerón..
amióta steames a szeró...
jó lenne viszont látni a haverokat.. non-steames szerón
ű
csak gondoltam megírom..
azt szeretném mondani..hogy..megnéztem a szeró statisztikákat és én úgy tapasztaltam hogy ..csökkent a "népesség" a szerón..
jó lenne viszont látni a haverokat.. non-steames szerón
csak gondoltam megírom..

Mr.Olaszkoma- Hozzászólások száma: 9
hát igen úgy több mint 2500 emberrel csökkent a népesség.
kihangsúlyozom..hogy SZERINTEM
(..ami persze nem jelent semmit mert nem én vagyok a Cl..vagy sl..vagy nem tudom mi..) szóval szerintem megérné vissza állítani a szerót... non-steam-re..jó igaz.. úgy rohadt sok a csíter...de hát kilehet azokat dobálni így pedig rengeteg játékos nem tud felmenni ..mert nincs steamje
köztük én se :S

Mr.Olaszkoma- Hozzászólások száma: 9
Mr.Olaszkoma írta:kihangsúlyozom..hogy SZERINTEM(..ami persze nem jelent semmit mert nem én vagyok a Cl..vagy sl..vagy nem tudom mi..) szóval szerintem megérné vissza állítani a szerót... non-steam-re..jó igaz.. úgy rohadt sok a csíter...de hát kilehet azokat dobálni így pedig rengeteg játékos nem tud felmenni ..mert nincs steamje
köztük én se :S
ha a szervert még vissza állítaná valaki (nem fog megtörténni) azok akiknek eredeti játékuk van azok nem tudnának felmenni(akik külön ezért megvették a játékot azoknak külön szívás lenne, és én is ide fogok tartozni előbb utóbb
szerintem nyugodtan mondhatom Random nevében, hogy a szerver nem lesz visszaállítva.
amúgy attól hogy nonsteames a szerver még fel tudtok menni:D eredetivel.. csak oda nem lehet csatizni ami régi szerver és 5ös protokol használja.. az hogy nonsteam vagy sem az lényegtelen. protokol számít
Sziasztok!
Az átállás/frissítés óta nem tudok belépni a 2-es szerverre. A hibaüzenet: invalid steam id key size... Hogyan tudnám kiküszöbölni ezt? (Eredeti a játék)
Előre is köszi a választ!
Miki
Az átállás/frissítés óta nem tudok belépni a 2-es szerverre. A hibaüzenet: invalid steam id key size... Hogyan tudnám kiküszöbölni ezt? (Eredeti a játék)
Miki
pmiki- Hozzászólások száma: 2
pmiki írta:Sziasztok!
Miki
a 2-es szerver tudtommal a régi verziót használja ez lesz a probléma forrása szerintem.
1 / 8 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8